Koningslied teruggetrokken!

Koningslied teruggetrokken

 

John Ewbank is er ‘he-le-maal klaar mee’! Hij reageert daarmee op de vele negatieve reacties op het Koningslied. Hij heeft besloten het Koningslied terug te trekken.

Kritiek

De liedjesschrijver laat via zijn Facebook weten dat dit besluit heeft genomen vanwege de kritiek die hij de laatste paar dagen naar zijn hoofd heeft gekregen. Ondanks dit besluit zijn de meningen op internet nog steeds erg verdeeld.

Ook de vele reacties naar zijn twitteraccount zijn niet mals. “Je moet mild worden gestenigd en je verdient de brandstapel voor het schrijven van het slechtste nummer ooit en het land internationaal voor schut te hebben gezet.”

Besluit

John reageert via zijn facebookpagina: “Ik ben zelf de enige paraplu in deze zeikregen en heb besloten dat ik mij niet op deze manier laat bejegenen.” Ewbank heeft besloten het Koningslied terug te trekken: “Excuses aan hen die het met mij wel een gepast lied vonden, die bijgedragen hebben aan de totstandkoming en aan hen die mij op een nette of grappige manier hebben laten weten dat zij liever wat anders hadden gehoord, maar ik trek hierbij het Koningslied terug.”

Wat vind jij van het Koningslied?

Laat hieronder een reactie achter of geef je mening op de stelling hiernaast.