Parkeren en bereikbaarheid

Wie wil Koningsdag 2015 niet LIVE meemaken? Als jij de mogelijkheid hebt om naar Dordrecht te gaan, hoe zit het dan met parkeren en bereikbaarheid? Wij vertellen je er alles over zodat je precies weet hoe je dit het beste kunt aanpakken!

Uit de omgeving? Pak de fiets!

Kom je uit Dordrecht, of de omgeving van de stad, dan kun je het beste de fiets pakken. Je kunt deze op diverse plekken in het centrum kwijt. Er worden extra fietsenstallingen geplaatst zodat er voldoende plek is voor alle fietsen. Vanaf de fietsenstalling loop je zo naar de diverse programma’s toe.

Gratis bus

Als je in Dordrecht woont mag je tijdens Koningsdag 2015 gratis gebruik maken van de bussen van Arriva. Kijk op 9292ov.nl voor de beste route / buslijn die je moet nemen.

Met de bus vanuit een andere plaats

Kom je uit de regio, dan kun je ook met de bus naar Dordrecht. Dit is niet gratis, maar je wordt wel op een gepaste manier ontvangen door de stad! De oranje loper ligt al voor je klaar namelijk.

Met de auto

Als je met de auto komt, ga dan naar parkeerplaats de Amstelwijck. Hier kun je gratis parkeren. Het centrum is geen aanrader qua parkeren, want er zijn verschillende afsluitingen.

Hoe je ook naar Dordrecht toe gaat op Koningsdag 2015, wij wensen je een hele fijne dag toe!