Tips en trucs Koningsdag 2015

Als je naar Dordrecht gaat tijdens Koningsdag 2015 dan hebben wij nog een aantal tips en trucs Koningsdag 2015 voor je. De eerste tip is: wees op tijd! Als je veel wilt kunnen zien van het programma, zorg dan dat je op tijd in Dordrecht bent. Zo kun je een leuke plek uitzoeken.

Programma bekijken

Bekijk het ochtend– en middagprogramma voordat je naar Dordrecht gaat. In het centrum kan het behoorlijk druk zijn, het is dan ook niet handig om van hot naar her te gaan. Bedenk van tevoren wat je niet wilt zien en wat wel.

TV schermen

Niet alle delen van het programma zijn bij te wonen. Een aantal delen zijn alleen voor besloten gasten. Toch kun je ze meemaken, kijk hiervoor naar één van de grote schermen in het centrum van Dordrecht.

Afsluitingen

Het kan even anders gaan in Dordrecht dan dat je gewend bent. Sommige straten zijn afgesloten, het kan dus zijn dat je moet oplopen, fietsen of rijden.

Twitter en Facebook

Houdt tijdens Koningsdag 2015 zowel Twitter als Facebook in de gaten. De laatste updates worden namelijk op deze twee media geplaatst. Zo mis je niets! Wij wensen je alvast een hele leuke Koningsdag 2015 toe!